89RCB John Blaid och Linda Karlström uppdaterar oss om läget sedan sist

Medverkande i detta avsnitt är Patrik, Martin, John Blaid och Linda Karlström. Gillar ni det vi producerar får ni gärna skicka in ett bidrag till bankkonto SEB 5708 35 378 01

1)Intro, Heavens Magic Watch out for 666. https://www.youtube.com/watch?v=jmHNnCDvKf4

2)I detta avsnitt berättar John Blaid om hans arbete för att öka medvetandet hos människor om att inget virus har isolerats och vad det ger för konsekvenser i form av felaktiga behandlingar av olika sjukdomstillstånd. Faller idén om virus och tillräckligt många kommer till att förstå detta faktum så kommer det förhoppningsvis att leda till en omfattande och nödvändig förändring av vår nuvarande samhällsstruktur som helt bygger på felaktiga paradigm.

Linda Karlström berättar det senaste om hur det går med stämningen av den Svenska staten för förtal i ”dokumentärserien” Vaccinkrigarna. Lyssnarna får ta del av berättelsen om den mycket spännande hemresan till Finland som Linda gjorde efter att stämningsansökan lämnats in i Stockholm. Martin har varit på en tillställning i Göteborg med Moderaterna den 22:a november och lyssnarna får ta del av hans fråga till partiledaren Ulf Kristersson och dennes svar. Patrik har ringt en del samtal till olika myndigheter och även till vetenskapsradion som han berättar om.

3)Outro Heavens magic, Watch out for 666

https://www.youtube.com/watch?v=J8jbs30SGcU

4)Länkar till avsnittet
https://projekt-immanuel.de/en/projekt-immanuel/
https://steemit.com/health/@johnblaid/research-summary-and-debunk-regarding-the-existence-of-sars-cov-2-and-covid-19

View on Odysee

Other places to find me: